Våra områden

Karta
 

Skurup Nordväst

I område Skurup Nordväst finns både marklägenheter och flerfamiljshus. Området är bra för barnfamiljer med fina lekplatser och nära till skolor och förskolor. Nära till skog och vandringsleder med Zimmermansbacke och Bräknehusskogen. Gångavstånd till tågstation och centrum.
Områdesbild
 
Stäng
 

Trygghetsboende

Trygghetsboende finns på 2 platser i Skurup. Dels i vårt 8-våningshus Tryggve på Tegelgatan 19, dels marklägenheter Gladan på Fiskaregatan. Ett trevligt boende för dig som är 70+. Gemensamhetslokaler finns på båda ställena.
Områdesbild
 
Stäng
 

Abbekås

Kustnära boende med gångavstånd till bad och hamn. Flertal restauranger, golfbana, småbåtshamn, badstrand. Förskola. Kommunikationsmedel bussförbindelser till Trelleborg, Ystad och Skurup.
Områdesbild
 
Stäng
 

Rydsgård

Lantligt område med nära till tågstation. 30 minuter från Malmö och 20 minuter från Ystad. I Rydsgård finns förskola och skola årskurs 0-6.
Områdesbild
 
Stäng
 

Skurup Sydväst

I Skurup Sydväst hittar man både marklägenheter och flerfamiljshus. Ligger centralt med närhet till butiker och tågstation.
Områdesbild
 
Stäng
 

Skurup Nordöst

I den nordöstra delen av Skurup finns marklägenheter och flerfamiljshus. Här finns skolor och förskolor i området. Fina lekmöjligheter med bra gårdar som är bilfria.
Områdesbild
 
Stäng
 

Skurup Sydöst

I område Skurups Sydöst finns marklägenheter och flerfamiljshus. Närhet till vårdcentral och folktandvård samt Kommunens serviceboende. I detta område ligger även våra Trygghetsboende, för dig som är över 70 år. Skolor och förskolor ligger nära.
Områdesbild
 
Stäng
 

Skivarp

Den lilla byn som har allt. Du hittar bland annat handelsträdgård, byakrog, gästgiveri, Ica Nära, bygghandel. Aktivt föreningsliv med byalag, fotbollsförening, budoförening. Potatismarknad på hösten och julmarknad är bara några av byn aktiviteter. Skola och förskola i byns centrum.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta
 

Karta över Skurupshem områden

Skurupshems områden finns markerade på kartan ovan. Klicka på områdesnamnet så får du mer information om området. I cirkeln vid områdesnamnet ser du hur många lägenheter som finns lediga i området för tillfället.